Partners van Overschie Business Plaza

Studio Fraaj

  • Schiemond 20
  • 3024 EE
  • Rotterdam

Over Studio Fraaj

Studiofraaj, ontwerpers en bedenkers pur sang. Sinds 2005 werken we aan de meest uiteenlopende opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Van starters tot multinationals. Maar altijd met hetzelfde doel: prikkelende middelen ontwikkelen waarmee onze klanten hun klanten kunnen overtuigen. Van logo tot campagne, van boek tot website. Altijd vanuit een goed idee.

Onze naam komt van het woord “fraai” wat neer komt op: mooi met oog voor detail en daar houden wij van. Natuurlijk gaat wat wij doen verder dan alleen mooie dingen maken. Het heeft altijd een doel, het moet altijd communiceren. Daarin (be)denken we mee met onze opdrachtgever. Zo komen we met oplossingen die verrassen en u helpen doelstellingen te behalen.

De passie voor grafisch ontwerp zit in ons bloed. We zijn gek van boeken, posters, shirts, letters en ga zo maar door. Daarnaast zijn we behoorlijk internet verslaafd en al sinds netscape 4 (1997) de grenzen aan het verkennen van wat mogelijk is en wat werkt. We weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw website gebruiksvriendelijk (usability) en vindbaar is (google optimised). Voor ons dus niet meer dan logisch om grafisch ontwerp en het ontwerpen van websites te bundelen. Het versterkt elkaar.

Dit alles komt natuurlijk het best tot uiting in ons werk. Creatieve oplossingen voor iedereen en alles.

Business Plaza Nederland biedt met Overschie Business Plaza alle Overschiese ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL