Partners van Overschie Business Plaza

Ardito Fotografie

  • Koraalrood 153
  • 2718 SB
  • Zoetermeer

Over Ardito Fotografie

Energie in beeld, te land, ter zee en... in de lucht!

Ardito Fotografie heeft Rotterdam The Hague Airport als belangrijkste uitvalsbasis voor een van Ardito's specialismen: luchtfotografie.

Ardito's uitvalsbasis verklaart ook de link met Overschie Business Plaza. Met meer dan 190 fotovluchten vanuit de luchthaven Rotterdam kun je zeggen dat Ardito daar bijna een tweede vestiging heeft. Ardito's kantoor en studio vindt u 3 minuten vliegen of een kwartiertje rijden verderop, aan de Rotterdamse kant van Zoetermeer.

Luchtfotografie
U kunt bij Ardito terecht voor luchtfoto's van bouwprojecten, stadswijken, varende schepen, weg- en waterbouw.

Ook van uw bedrijfspand, of van dat van een relatie, maakt Ardito met plezier een mooie luchtfoto, tegen een zeer scherp tarief, al vanaf 95 Euro exBTW.

Vastgoed / Architectuur
Naast luchtfotografie verzorgt Ardito ook architectuur- en vastgoedfotografie. U kunt bij Ardito terecht van planvorming tot presentatie: omgevingsfoto's, luchtfoto's, interieur/exterieur, 3D/360 modellen.

Industrieel
Een specifieke discipline bij Ardito is Industriele fotografie: professioneel beeld van mensen, werkprocessen, producten, machines en installaties in de maak/procesindustrie.

Te land, binnen en buiten, maar ook vanaf het water en vanuit de lucht.

Business Plaza Nederland biedt met Overschie Business Plaza alle Overschiese ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL