Skip to main content

Partners van Overschie Business Plaza

ATA PACK

  • Strickledeweg 130
  • 3044 EL
  • Rotterdam

Over ATA PACK

Ata-Pack is een groothandel in facilitaire producten, onze doelstelling is een zo breed mogelijk pakket aan te bieden aan onze klanten zodat zij voor al hun facilitaire behoeften terecht kunnen bij Ata-Pack. Ons pakket beslaat onder andere verpakkingsmaterialen, kantoorartikelen, disposables maar wij verzorgen ook uw bedrukte artikelen. 

Breed Pakket
Het breedste pakket facilitaire producten voor de professionele markt. Als totaalleverancier heeft Ata-Pack duizenden producten uit voorraad leverbaar.

Deskundige adviezen
Onze medewerkers hebben al meer dan 20 jaar ervaring. Daarom weten zij als geen ander wat er in de markt te verkrijgen is. Vertelt u ons alles over uw bedrijfssituatie, eisen en wens, dan krijgt u van ons een helder en bovenal eerlijk advies.

Flexibiliteit
Ata-Pack is niet gebonden en daarom uitstekend in staat voor uw specifieke vraag meerdere wegen te bewandelen om tot een oplossing te komen.

Afspraak is afspraak
Niets is zo vervelend dan een afspraak die niet wordt nagekomen. Bij Ata-Pack zijn we hier heel duidelijk over: afspraak is afspraak. Daarom vinden al meer dan 3000 bedrijven hun weg naar Ata-Pack. Zij komen met name voor ons brede assortiment en deskundigheid.

Flexibel voor maatwerk
Daarnaast is flexibiliteit een sterk punt van Ata-Pack. Ata-Pack werkt niet alleen met vaste leveranciers. Hoewel wij een breed pakket van duizenden producten voeren willen wij ook in de specifieke behoefte van een klant voorzien. Het lukt ons iedere keer weer om dat maatwerk te leveren. De lijnen binnen ons bedrijf zijn kort waardoor wij snel en klantgericht kunnen handelen. Dat is voor klanten wel zo prettig.