Skip to main content

Partners van Overschie Business Plaza

Burggraaf IT

  • Burgemeester Meineszlaan 113 b
  • 3022 BG
  • Rotterdam

Over Burggraaf IT

Burggraaf it is een IT specialist voor het midden- en kleinbedrijf sinds 1998. Burggraaf it draagt zorg voor de ICT-omgeving van uw bedrijf en ontwikkelt daarnaast totaaloplossingen op het gebied van automatisering.

Onze diensten en producten zijn er op gericht om uw werkproces te vereenvoudigen en optimaliseren en om uw zorg daarover uit handen te nemen. Omdat elk bedrijf weer helemaal anders in elkaar steekt, zetten wij uw specifieke wensen en behoeften altijd centraal in onze dienstverlening. Zo bent u verzekerd van professionele maatoplossingen en dat ook nog eens voor een passende prijs! Onze doelstelling: “Het realiseren van IT oplossingen die bij u, uw organisatie en uw budget passen.”

IT specialist Burggraaf levert en ontwikkelt database-applicaties op basis van Filemaker Pro voor het MKB. Filemaker Pro heeft zich in ruim 25 jaar ontwikkeld tot een van de sterkste en meest gebruikersvriendelijke database software van de zakelijke markt.

Ook nemen wij graag uw website en marketing over. Gezamenlijk zorgen we er voor dat uw website gaat 'leven'. Denk hierbij bijvoorbeeld aan teksten, SEO, nieuwsbrieven en sociale media. Een neiuwe styling voor uw website is misschien ook geen gekke gedachte? Gewoon even bellen met Fred Burggraaf, 06 - 140 499 10, en we naken er samen iets moois van!